GDPR

Privacy Center

Ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων τέθηκε σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε για τις τελευταίες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου του theConcept Ταύρου, ώστε να ενημερωθείς για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων 

Ολόκληρη η Πολιτική Απορρήτου μας, Πολιτική Cookies και Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας παρακάτω. Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου, προκειμένου να γνωρίζετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας και τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η συμφωνία σας με τους ακόλουθους όρους της Πολιτικής Απορρήτου λογίζεται ως ελεύθερη δήλωση της συγκατάθεσής σας για τη συλλογή, χρήση και περαιτέρω διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς που σχετίζονται με τη χρήση του ιστοτόπου μας, όπως ορίζεται παρακάτω. Κατόπιν αυτών, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου:

Πεδίο Εφαρμοργής Πολιτικής Απορρήτου: Στο theConcept Ταύρου, είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου θεμελιώνει τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το theConcept Ταύρου αναφορικά με τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς και/ή μέσω του ιστότοπου tctavros.gr, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 20016/679 (ΕΕ), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν εφαρμογή: Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε κάθε είδους πληροφορία που σας ταυτοποιεί. Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να είναι το όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός φορολογικού μητρώου. Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντικό να σας πληροφορήσουμε για το πώς και με ποια μέσα χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Ο όρος «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε κάθε είδους πληροφορία, η οποία αποκαλύπτει φυλετικές ή εθνικές καταβολές, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή συνδικαλιστική ιδιότητα, καθώς επίσης και προσωπικές πληροφορίες για γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα για τον μοναδικό προσδιορισμό ενός φυσικού προσώπου, δεδομένα υγείας ή δεδομένα που αφορούν στην σεξουαλική ζωή και τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός φυσικού προσώπου.

Δεδομένα που συλλέγουμεΟι επισκέψεις στον ιστότοπο του theConcept Ταύρου δεν συνεπάγονται αυτόματη καταχώρηση οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων που σας ταυτοποιούν. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές ή ταυτοποιήσιμες, οι οποίες δύνανται να συλλεχθούν και να τηρηθούν στον ιστότοπο του theConcept Ταύρου (για παράδειγμα, ο τύπος του φυλλομετρητή Διαδικτύου του Χρήστη, το λειτουργικό σύστημα του Χρήστη για την πρόσβαση σε ιστοσελίδες του ιστότοπου του theConcept Ταύρου), με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, όπως την εμπειρία πλοήγησης και διαχείρισης του ιστότοπου του theConcept Ταύρου. Περαιτέρω, δυνάμεθα συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας πρωτοκόλλου (διεύθυνση ΙΡ) και το όνομα χώρου σας (domain name). Αυτές οι πληροφορίες δύνανται να χρησιμοποιηθούν για να σας παρέχουν μια πιο προσωποιημένη εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό του theConcept Ταύρου. Εντούτοις, προκειμένου να κάνετε χρήση ορισμένων Περιεχομένων και Υπηρεσιών του ιστότοπου μας, μπορεί να σας ζητηθεί η παροχή προσωπικών δεδομένων όπως: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικός αριθμός. Όταν επιλέγετε να γίνετε μέλος της του theConcept Ταύρου, μπορεί να συλλέξουμε τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου, τον αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία γεννήσεως, πληροφορίες για την κατάσταση υγείας, καθώς επίσης και διατροφικές προτιμήσεις ή αλλεργίες, διεθνή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων), και φωτογραφία. Σε κάθε περίπτωση, το theConcept Ταύρου θα σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να είστε σε θέση να δώσετε προηγούμενη συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων για έναν ή περισσότερους ειδικούς σκοπούς επεξεργασίας.

 

Επίσης, μπορεί να σας ζητηθεί να μας παρέχετε πληροφορίες για την τοποθεσία σας ή για τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα, προκειμένου να σας προσφέρουμε πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες. Οι παρεχόμενες πληροφορίες θα αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων του theConcept Ταύρου, χειροκίνητα ή με ηλεκτρονικά μέσα.

 

Συλλέγουμε, επίσης, πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω των απαντήσεών σας στις έρευνές μας, των απαντήσεών σας σε ερωτηματολόγιά μας, τα σχόλιά σας κ.ο.κ. Επιπρόσθετα, μπορεί να σας προσφέρουμε ορισμένα εργαλεία για την αυτο-αξιολόγηση της φυσικής σας κατάστασης, καθώς επίσης μπορεί να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα αναφορικά με την κατάσταση υγείας ή προβλήματα υγείας και διατροφικές προτιμήσεις και/ή αλλεργίες, σε διάφορα σημεία συλλογής δεδομένων όπως κατά την εκτέλεση της σύμβασης, κατά τη διαδικασία εγγραφής, κατά την εγγραφή στις εγκαταστάσεις ευεξίας (spa) ή κατά την διατροφική αρωγή και την προσωπική προπόνηση.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων: Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε χρησιμεύουν για τη διαχείριση και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ζητάτε ή για τα οποία έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως: • Εγγραφή στις υπηρεσίες μας, όπως παρέχονται κάθε φορά (π.χ. Ατομική Προπόνηση, Ομαδικά Προγράμματα, Ευεξία & Ομορφιά κλπ.). • Εγγραφή στη λίστα μελών μας • Εγγραφή στους διαγωνισμούς μας. Το theConcept Ταύρου, εφόσον είναι νομίμως εξουσιοδοτημένο από το υποκείμενο των δεδομένων, μπορεί επίσης να τα χρησιμοποιήσει για τους παρακάτω σκοπούς: • Αποστολή εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. • Αποστολή τακτικών ενημερώσεων που το theConcept Ταύρου κρίνει ενδιαφέρουσες για τον Χρήστη. • Αποστολή πληροφοριών κατόπιν αιτήματος σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες. • Για σκοπούς έρευνας της αγοράς και μάρκετινγκ. • Για την εξυπηρέτηση εσωτερικών σκοπών της διοίκησης του theConcept Ταύρου και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. • Για πράξεις "άμεσης προώθησης", που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία του theConcept Ταύρου για σκοπούς προγραμματισμού αξιολογήσεων, προγράμματα για τα τμήματα των διαθέσιμων υπηρεσιών (διατροφή, φυσιοθεραπεία κ.α.), παροχή πληροφοριών της επιχείρησης που προκύπτουν από την εμπορική σχέση, ενημέρωση για εκδηλώσεις και πάρτι του theConcept Ταύρου, καθώς και εγγραφή σε προγράμματα ατομικής (ή μη) προπόνησης. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία από το theConcept Ταύρου είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται. Περαιτέρω επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και την ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία, λαμβάνοντας κάθε τεχνικό και οργανωτικό μέτρο που κρίνεται κατάλληλο για τον σκοπό αυτό, ιδιαιτέρως, δε, δια της κρυπτογράφησης, της κωδικοποίησης, την ψευδωνυμοποίησης και της ανωνυμοποίησης των προσωπικών δεδομένων, καθώς και του ελέγχου, της παρακολούθησης και της τακτικής καταγραφής όλων των διαδικασιών επεξεργασίας.

 

Θα σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να δηλώσετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το theConcept Ταύρου, για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς και την καταχώρισή τους στα αντίστοιχα αρχεία που ανήκουν στο theConcept Ταύρου. Όταν η συγκατάθεση δίδεται για αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το theConcept Ταύρου συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες που βασίζονται στις προσωπικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας, μόνο για να σας παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες ή/και ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του theConcept Ταύρου μέσω ενεργειών άμεσης προώθησης. Τα δεδομένα που συλλέγονται, υποβάλλονται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία και αποσκοπούν, να καθορίσουν την ποιότητα του Χρήστη / Πελάτη, και τις μελλοντικές επικοινωνίες, ιδιαίτερα τις ενέργειες άμεσης προώθησης. Τα δεδομένα που συλλέγονται αποσκοπούν επίσης στην εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων και τη χρήση σε συμβατικές σχέσεις με Ασφαλιστικές Εταιρείες, Τράπεζες και άλλους φορείς. Το theConcept Ταύρου δεσμεύεται να τηρεί αυστηρό απόρρητο όλων των δεδομένων, διατηρώντας την πρόσβαση σε αυτά, αποκλειστικώς όπως απαιτείται σύμφωνα με τη συνήθη δραστηριότητά της. Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε θα τηρούνται στη βάση δεδομένων μας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περιστασιακή αποστολή πληροφοριών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ταχυδρομικής επιστολής, σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές που αποτελούν αντικείμενο της σύμβασής σας με το theConcept Ταύρου. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους πληροφορίες, παρακαλείσθε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως περιγράφονται κατωτέρω στο κεφάλαιο «Δικαίωματα Υποκείμενου των Δεδομένων».

Συλλογή Προσωπικών Προτιμήσεων και Ενδιαφερόντων μέσω του Ιστοτόπου του theConcept Ταύρου: Εκτός από την συλλογή δεδομένων με τα προαναφερθέντα μέσα, όταν ρητά εξουσιοδοτείται, το theConcept Ταύρου χρησιμοποιεί τεχνολογία που επιτρέπει τη συλλογή πληροφοριών για τους χρήστες του ιστότοπου tctavros.gr Για παράδειγμα, ο διακομιστής ιστοτόπου συλλέγει αυτόματα πληροφορίες για το ποιες σελίδες επισκεφθήκατε, καθώς επίσης και ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιήσατε. Ο ιστότοπός δύναται περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους προς άλλες σελίδες του ιστότοπου ή άλλων ιστοτόπων. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της συχνότητας με την οποία χρησιμοποιούνται αυτές οι συνδέσεις και ποιες είναι οι πιο προβαλλόμενες σελίδες. Όταν παρέχονται από τον Χρήστη της ιστοσελίδας του theConcept Ταύρου, οι εν λόγω πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων: Σε περιπτώσεις που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μοιραστούν με άλλες εταιρείες, ή τα εν λόγω δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν σε άλλες εταιρείες που μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους που σας ενδιαφέρουν. Εάν βρίσκεστε σε χώρα διαφορετική από εκείνη όπου βρίσκονται οι διακομιστές του theConcept Ταύρου, οι επικοινωνίες ενδέχεται να συνεπάγονται διασυνοριακή μεταφορά πληροφοριών. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας και επικοινωνώντας με το theConcept Ταύρου δια ηλεκτρονικών μέσων, εξουσιοδοτείτε την επεξεργασία και τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Χρόνος Τήρησης: Όλα τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για προκαθορισμένο και περιορισμένο διάστημα ανάλογα το σκοπό επεξεργασίας, με το πέρας του οποίου, τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα διαγράφονται από τις βάσεις δεδομένων μας. Τα προσωπικά δεδομένα που χορηγήσατε στο theConcept Ταύρου μέσω του ιστότοπου τηρούνται για ένα (1) έτος από την χορήγηση ή, σε περίπτωση εμπορικής σχέσης μεταξύ του χρήστη και του theConcept Ταύρου, για διάστημα δυο (2) ετών μετά το πέρας της εμπορικής σχέσης, μετά τη λήξη του οποίου τα δεδομένα θα καταστραφούν, ολοκληρώνοντας όλες τις εργασίες επεξεργασίας στα αντίστοιχα δεδομένα.

Εφαρμοστέο Δίκαιο: Σε περίπτωση αμφισβήτησης ή οποιασδήποτε αξίωσης σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο, θα ισχύει το ελληνικό δίκαιο, ανεξάρτητα του είδους της διαφοράς. Για όλες τις ενέργειες ή νομικές διαδικασίες που προκύπτουν ή σχετίζονται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, την ισχύ της, την εφαρμογή, την εκπλήρωση ή παραβίαση ή το περιεχόμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια, των οποίων την δικαιοδοσία αναγνωρίζετε αμετάκλητα. Παρά τα ανωτέρω, το theConcept Ταύρου διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του ενώπιον των δικαστηρίων του τόπου παραβίασης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Προστασία Πληροφοριών:​ Για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσουμε την ακρίβεια των δεδομένων και να διασφαλίσουμε την κατάλληλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, έχουμε λάβει εύλογα μέτρα για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, καμία μέθοδος διαβίβασης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Το theConcept Ταύρου έχει λάβει εύλογες προφυλάξεις για να εξασφαλίσει τις προσωπικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω της διαδικτυακής κοινότητας.

Δικαιώμματα Υποκειμένου των Δεδομένων: Στο theConcept Ταύρου, φροντίζουμε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων. Συγκεκριμένα, τα υποκείμενα των δεδομένων διατηρούν πάντοτε το δικαίωμα να ενημερώνονται για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων (δικαίωμα πρόσβασης) και να ζητούν και να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διενεργούμενη επεξεργασία. Επιπλέον, τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα να ζητούν: (i) τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων, (ii) τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων που έχουν παράσχει, iii) τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων, (iv) τη φορητότητα των προσωπικών τους δεδομένων, και v) να εκφράζουν την εναντίωσή τους στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το theConcept Ταύρου θα απαντήσει εγγράφως εντός 30 ημερών από την παραλαβή και ταυτοποίηση της αίτησης. Επιπλέον, σε περίπτωση άσκησης ενός ή περισσοτέρων από τα προαναφερθέντα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα σχετικά αιτήματα θα διαβιβάζονται επίσης σε οποιονδήποτε τρίτο παραλήπτη στον οποίο ενδέχεται να έχουν διαβιβασθεί τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των προαναφερθέντων σκοπών επεξεργασίας.

Επικοινωνία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ως εξής: Τηλέφωνο: 213 014 6969, E-mail: info@tctavros.gr Ταχυδρομική διεύθυνση: Κορυζή 28, Τ.Κ. 177 78 ΤΑΥΡΟΣ Ιστοσελίδα: www.tctavros.gr Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ως εξής: Ιστοσελίδα: www.dpa.gr Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600 Φαξ: +30 210 6475628 E-mail: contact@dpa.gr Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να τροποποιείται κατά διαστήματα. Τυχόν αλλαγές θα αναρτώνται σε αυτή τη σελίδα. Ημερομηνία ισχύος της παρούσας Πολιτικής ορίζεται η 17η Μαΐου 2018.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Για τη συλλογή των πληροφοριών που αναφέρονται προηγούμενα στην Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν προσωρινά “cookies”, τα οποία παραμένουν σε ένα αρχείο cookies στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη, μέχρι αυτό να κλείσει. Το cookie είναι ένα μικρό κομμάτι πληροφορίας που στέλνεται στο server του χρήστη και μένει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, χωρίς να προκαλεί κάποια βλάβη σε αυτόν. Η χρήση cookies από το theConcept Ταύρου χρειάζεται πάντα ρητή εξουσιοδότηση από το χρήστη, ο οποίος λαμβάνει ειδοποίηση και μπορεί, όντας ενημερωμένος και διαφωτισμένος, να επιλέξει αν θα την αποδεχτεί ή θα την απορρίψει.

Απολύτως αναγκαία CookiesΤα βασικά cookies σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της. Χωρίς αυτά τα απολύτως αναγκαία cookies, η Ιστοσελίδα δεν θα λειτουργήσει για εσάς τόσο ομαλά όσα επιθυμούμε και ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την Ιστοσελίδα ή συγκεκριμένες παροχές και λειτουργίες της. Διαχείριση ετικετών Google Πάροχος κανόνων παρακολούθησης Ιστοσελίδας Λήγουν μετά από 24 μήνες Τρίτο μέρος: http://www.google.com/policies/privacy/

Cookies ΑπόδοσηςΤα Cookies Απόδοσης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα και μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της. Για παράδειγμα, τα cookies απόδοσης μας δείχνουν ποιες είναι οι σελίδες του Ιστότοπου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, μας βοηθούν να καταγράψουμε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίσατε με την Ιστοσελίδα και μας δείχνουν εάν η διαφήμισή μας είναι αποτελεσματική ή όχι. Αυτό μας επιτρέπει να δούμε το γενικό μοντέλο χρήσης της Ιστοσελίδας, και όχι τη χρήση που κάνει ένα μόνο άτομο. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες προκειμένου να αναλύσουμε την κίνηση της Ιστοσελίδας και δεν εξετάζουμε αυτές τις πληροφορίες για την αναγνώριση εξατομικευμένων πληροφοριών.

 

Google Analytics: Παρακολούθηση κίνησης της Ιστοσελίδας

Λήγουν μετά από 24 μήνες

Τρίτο μέρος: http://www.google.com/policies/privacy/

Διαφημιστικά Cookies: Τα διαφημιστικά cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή στοχευμένων προσφορών ή διαφημίσεων, βάσει των ενδιαφερόντων σας στην Ιστοσελίδα ή για τη διαχείριση της διαφήμισής μας. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη δραστηριότητά σας σε αυτόν ή σε άλλους ιστότοπους για να σας παρέχουν στοχευμένη διαφήμιση.

 

Munchkin: Καταγράφει την τελευταία επίσκεψη και δραστηριότητα

Λήγουν μετά από 24 μήνες

Τρίτο μέρος: https://documents.marketo.com/legal/cookies/

 

Addthis: Ανιχνεύει για συμπεριφορική διαφήμιση, analytics, έρευνα αγοράς

Λήγουν μετά από 24 μήνες

Τρίτο μέρος: http://www.addthis.com/

 

ΣχόλιαDisqus: Ανιχνεύει σχόλια συμπεριφοράς, analytics

Λήγουν μετά από 24 μήνες

Τρίτο μέρος: https://help.disqus.com/customer/portal/articles/466259-privacy-policy

Cookies Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης: Facebook: Ανιχνεύει μέλη/μη μέλη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για συμπεριφορική διαφήμιση, analytics, έρευνα αγοράς

Λήγουν μετά από 24 μήνες

Τρίτο μέρος: https://www.facebook.com/help/cookies/

Τα cookies των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης συλλέγουν πληροφορίες για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή: Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σελίδων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο (εφεξής συλλογικά ιστότοπος theConcept Ταύρου), και αφορούν σε όλο το περιεχόμενο και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες εντός του εν λόγω ιστοτόπου (εφεξής ο “ιστότοπος theConcept Ταύρου”). Όποιος εισέρχεται στον ιστότοπο theConcept Ταύρου («Χρήστης») αποδέχεται όλους τους όρους και προϋποθέσεις όπως αναφέρονται στους παρόντες Όρους Χρήσης όπως αυτοί ανανεώνονται και ισχύουν. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες, τα οποία το theConcept Ταύρου θέτει στην διάθεση του Χρήστη δια του ιστότοπου theConcept Ταύρου («Περιεχόμενο» και «Υπηρεσίες», αντίστοιχα) ενδέχεται να διέπονται εξίσου από ειδικούς όρους, οι οποίοι, σε περίπτωση διαφωνίας, υπερισχύουν των Γενικών Όρων (οι «Ειδικοί Όροι»). Ο Χρήστης, κάθε φορά που χρησιμοποιεί κάθε Περιεχόμενο ή Υπηρεσία, υποβάλλει και αποδέχεται και τους αντίστοιχους Ειδικούς Όρους. Συνεπώς, οι Χρήστες πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τους Γενικούς Όρους όποτε επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο theConcept Ταύρου, καθώς και, ανά περίπτωση, τους αντίστοιχους Ειδικούς Όρους, όποτε προτίθενται να χρησιμοποιήσουν το σχετικό Περιεχόμενο ή Υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, το theConcept Ταύρου διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, την εμφάνιση και διαμόρφωση του ιστότοπου theConcept Ταύρου, καθώς και των παρόντων Γενικών Όρων ή των αντίστοιχων Ειδικών Όρων. Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, εάν έχετε αντιρρήσεις σε οποιονδήποτε από τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις (ΓΟΠ) της παρούσας ιστοσελίδας.

Χρήση της Ιστοσελίδας theConcept Ταύρου: Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, η χρήση της ιστοσελίδας theConcept Ταύρου είναι δωρεάν, με την επιφύλαξη του κόστους σύνδεσης του αντίστοιχου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών μέσω του οποίου έχει πρόσβαση ο Χρήστης. Ο Χρήστης γνωρίζει και αποδέχεται, οικειοθελώς και ρητά, ότι η χρήση της ιστοσελίδας theConcept Ταύρου τελεί πάντοτε υπό τη μοναδική και αποκλειστική του ευθύνη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας theConcept Ταύρου, ο Χρήστης δεσμεύεται να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να εμποδίσει ή να βλάψει την εικόνα, τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του theConcept Ταύρου ή οποιουδήποτε τρίτου ή να παρεμποδίσει, να καταστρέψει, να καταστήσει άχρηστη ή να επιβαρύνει υπερβολικά την ιστοσελίδα του theConcept Ταύρου ή να εμποδίσει, με οποιονδήποτε τρόπο, την κανονική χρήση της ιστοσελίδας theConcept Ταύρου. Το theConcept Ταύρου υιοθετεί μέτρα ασφαλείας που κρίνονται κατάλληλα για την ανίχνευση της ύπαρξης ιών. Παρόλα αυτά, ο Χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι τα μέτρα ασφαλείας των υπολογιστικών συστημάτων στο Διαδίκτυο δεν είναι απολύτως αξιόπιστα και έτσι το theConcept Ταύρου δεν μπορεί να εγγυάται τη μη ύπαρξη ιών ή άλλων στοιχείων που μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών του Χρήστη (λογισμικό και υλισμικό) ή ψηφιακά έγγραφα και αρχεία που περιέχονται σε αυτά.

Περιεχόμενα: Τα Περιεχόμενα του ιστότοπου theConcept Ταύρου παρέχονται στο Χρήστη από το theConcept Ταύρου, με πληροφορίες από δικές της πηγές και από πηγές τρίτων. Το theConcept Ταύρου επιδιώκει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των περιεχομένων της και την εύλογη επικαιροποίησή τους, αλλά δεν εγγυάται τη χρησιμότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα, την καταλληλότητα και/ή την επικαιροποίηση των Περιεχομένων.

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής ΙδιοκτησίαςΣύμφωνα με τους παρόντες Γενικούς Όρους (είτε μέσω της πρόσβασης στον ιστότοπο theConcept Ταύρου, είτε χρησιμοποιώντας τα Περιεχόμενα και τις Υπηρεσίες του) δεν παρέχεται δικαίωμα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας επί του ιστοτόπου theConcept Ταύρου ή οιουδήποτε στοιχείου του. Απαγορεύεται ρητά στους Χρήστες η αναπαραγωγή, μετασχηματισμός, διανομή, δημόσια επικοινωνία, διάθεση, εξαγωγή, επαναχρησιμοποίηση, επαναπροώθηση ή χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε μέσο ή διαδικασία, εκτός από τις περιπτώσεις όπου αυτό επιτρέπεται από το νόμο ή από τον δικαιούχο των αντίστοιχων δικαιωμάτων. Οι Χρήστες μπορούν να βλέπουν και να αποκτούν προσωρινό ιδιωτικό αντίγραφο των Περιεχομένων, αποκλειστικά, για προσωπική και ιδιωτική τους χρήση, στα συστήματα πληροφορικής τους (λογισμικού και υλισμικού), όταν αυτό δεν αποσκοπεί στην ανάπτυξη εμπορικών ή επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Οι Χρήστες οφείλουν να απέχουν από την απόκτηση ή την προσπάθεια απόκτησης των Περιεχομένων με διαφορετικά μέσα ή διαδικασίες από εκείνα που τίθενται στη διάθεσή τους, ανάλογα με την περίπτωση, που προσφέρονται για το σκοπό αυτό ή συνήθως χρησιμοποιούνται στο Διαδίκτυο (και στην τελευταία περίπτωση οφείλουν να διασφαλίζουν ότι δεν αποτελούν κίνδυνο βλάβης ή καταστροφής του ιστοτόπου HtheConcept Ταύρου). Όλα τα κείμενα, οι γραφικές παραστάσεις, το συντακτικό περιεχόμενο, τα δεδομένα, η γραφική τέχνη, τα σχέδια, η γλώσσα σήμανσης υπερκειμένου (HTML), οι φωτογραφίες, η μουσική, οι ήχοι, οι εικόνες, το λογισμικό, τα βίντεο ή άλλη μορφή περιεχομένου που βλέπουν ή διαβάζουν οι χρήστες στην Υπηρεσία ανήκουν στο theConcept Ταύρου ή χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας από τους δικαιούχους των σχετικών δικαιωμάτων. Αυτό το υλικό προστατεύεται με κάθε τρόπο, μέσο και τεχνολογία που έχει ήδη ή πρόκειται να αναπτυχθεί. Το theConcept Ταύρου έχει την κυριότητα αυτού του υλικού, καθώς και το συντονισμό, επιλογή, συνδυασμό και τελειοποίηση αυτού. Αυτό το υλικό προστατεύεται από τους νόμους που διέπουν τα δικαιώματα των δημιουργών, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα εμπορικά σήματα και άλλα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι Χρήστες δεν επιτρέπεται να αντιγράψουν, να μεταφορτώσουν, να χρησιμοποιήσουν, να επανασχεδιάσουν, να αναδιαμορφώσουν ή εκ νέου να μεταδώσουν οιοδήποτε από την Υπηρεσία χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του theConcept Ταύρου. Η χρήση αυτού του υλικού απαγορεύεται χωρίς τη συναίνεση του theConcept Ταύρου και/ή των δικαιούχων των δικαιωμάτων. Το theConcept Ταύρου είναι εμπορικό σήμα, συμπεριλαμβανομένου του λογοτύπου του. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή η χρήση οιασδήποτε από αυτά τα σήματα, τα λογότυπα ή τα ονόματα χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση από τον δικαιούχο τους. Ο Χρήστης οφείλει να ενημερώνεται, ανά πάσα στιγμή, για όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας επί του ιστοτόπου theConcept Ταύρου, ιδιοκτησίας του theConcept Ταύρου ή τρίτων μερών.​

Δημόσιες ΠεριοχέςΗ Υπηρεσία μπορεί να περιέχει προφίλ, συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστολόγια, πίνακες μηνυμάτων, εφαρμογές, αγγελίες θέσεων εργασίας, ομάδες συζητήσεων, φόρουμ, κοινότητες και/ή άλλα μέσα επικοινωνίας ("Δημόσιες Περιοχές"), που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ των Χρηστών. Αυτές οι κοινόχρηστες περιοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων και το είδος, συνάφεια και καταλληλότητα για το υπό εξέταση φόρουμ. Χωρίς εξαίρεση, ο Χρήστης απαγορεύεται να: • Δυσφημεί, προσβάλει, παρενοχλεί, διώκει, απειλεί ή παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα (ήτοι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα) των άλλων με οιονδήποτε άλλο τρόπο, • Δημοσιεύει, αναρτά, μεταφορτώνει, διανέμει ή διαδίδει οιοδήποτε όνομα, θέμα, υλικό ή πληροφορία που είναι βλαπτική, δυσφημιστική, άσεμνη ή παράνομη, • Χρησιμοποιεί την Υπηρεσία για οιοδήποτε σκοπό που παραβιάζει τους κανόνες του τοπικού, εθνικού ή διεθνούς δικαίου, • Αναρτά αρχεία που περιέχουν λογισμικό ή άλλο υλικό που παραβιάζει το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας (ή το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή) τρίτων – μερών, • Αναρτά αρχεία που περιέχουν ιούς, ιούς Τrojans, κατεστραμμένα αρχεία ή παρόμοιο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή άλλων Χρηστών, • Διαφημίζει ή προσφέρει προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν σχετίζονται με την Υπηρεσία, • Διενεργεί ή προωθεί έρευνες, διαγωνισμούς, συστήματα Ponzi ή αλυσιδωτές επιστολές, • Ενεργεί στο όνομα άλλου προσώπου ή επιτρέπει σε άλλο άτομο να χρησιμοποιεί την ταυτότητά του για να αναρτά ή να βλέπει σχόλια, • Αναρτά την ίδια σημείωση επανειλημμένα (γνωστή ως αυτόκλητη/ανεπιθύμητη επικοινωνία - «spamming»), • Προβαίνει σε αυτόκλητη/ανεπιθύμητη επικοινωνία - «spamming», • Μεταφορτώνει αρχεία που έχουν αναρτηθεί από άλλον Χρήστη γνωστό σε αυτόν ή που έπρεπε να γνωρίζει, ή διανέμει τα αρχεία αυτά μέσω της Υπηρεσίας, • Περιορίζει ή παρεμποδίζει τους άλλους Χρήστες από την πρόσβαση στις Δημόσιες Περιοχές, • Υπονοεί ή δηλώνει ότι οι δηλώσεις του Χρήστη έχουν γίνει αποδεκτές από την HOLMES PLACE, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή της, • Χρησιμοποιεί οιαδήποτε αυτόματη και/ή χειροκίνητη διαδικασία για την παρακολούθηση ή την κατηγοριοποίηση του ιστοτόπου theConcept Ταύρου, • Αποκτά παράνομα πρόσβαση ή παρεμβάλλεται στο theConcept Ταύρου, στους διακομιστές ή στο δίκτυο του, • Προσαρμόζει, τροποποιεί, παραχωρεί άδεια χρήσης ή υπό άδειας χρήσης της μάρκας «theConcept Ταύρου» για προσωπική ή εμπορική χρήση, • Αφαιρεί ή τροποποιεί, οπτικά ή με άλλο τρόπο, τα δικαιώματα του δημιουργού, τα εμπορικά σήματα ή τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και σήματα στα οποία δικαιούχος είναι το theConcept Ταύρου, • Αναρτά προσβλητικό και/ή βλαβερό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων, ήτοι, περιεχομένων που υπερασπίζονται, αποδέχονται, ανέχονται ή προωθούν τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος ή τη σωματική βία εναντίον οιουδήποτε ατόμου ή ομάδας, • Αναρτά περιεχόμενο το οποίο παρέχει υλικό ή πρόσβαση σε υλικό που εκμεταλλεύεται άτομα κάτω των 18 ετών με καταχρηστικούς, βίαιους ή σεξουαλικούς τρόπους, και • Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Δημόσιες Περιοχές θα είναι δημόσια και το theConcept Ταύρου δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τις ενέργειες άλλων Χρηστών σχετικά με αυτά τα περιεχόμενα.

Υπερσυνδεδεμένοι και Συνδεδεμένοι Δικτυακοί Τόποι: Οι συνδέσεις (όπως οι υπερσύνδεσμοι) από το theConcept Ταύρου σε άλλους δικτυακούς τόπους δεν ισοδυναμούν με την έγκριση από το theConcept Ταύρου των εν λόγω δικτυακών τόπων ή του περιεχομένου τους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται μόνο για αναφορά και ευκολία του χρήστη. Το theConcept Ταύρου δεν ελέγχει αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Η ύπαρξη συνδέσεων στην Υπηρεσία για αυτούς τους δικτυακούς τόπους δεν σημαίνει ούτε ότι το theConcept Ταύρου εγκρίνει οιοδήποτε υλικό εμφανίζεται εκεί, ούτε ότι έχει οιαδήποτε σχέση με τους φορείς εκμετάλλευσής του. Είναι ευθύνη του Χρήστη να αξιολογεί το περιεχόμενο και τη χρησιμότητα των πληροφοριών που λαμβάνει από αυτούς τους δικτυακούς τόπους. H χρήση δικτυακών τόπων, οι οποίοι ελέγχονται, διατηρούνται και διαχειρίζονται από τρίτα μέρη, διέπεται από τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης και τις Πολιτικές Ασφαλείας των εν λόγω δικτυακών τόπων και όχι από τους Όρους Χρήσης του theConcept Ταύρου. Η πρόσβαση σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους τρίτου μέρους γίνεται για λογαριασμό και με κίνδυνο του ίδιου του Χρήστη. Το theConcept Ταύρου απορρίπτει ρητά κάθε ευθύνη που προκύπτει από τη χρήση και/ή την παρακολούθηση οιουδήποτε δικτυακού τόπου ή άλλου υλικού που σχετίζεται με συνδέσεις, οι οποίες εμφανίζονται στην Υπηρεσία. Ο Χρήστης συμφωνεί βάσει της παρούσας Συμφωνίας να απαλλάξει το theConcept Ταύρου από κάθε ευθύνη που μπορεί να προκύψει από τη χρήση συνδέσεων που εμφανίζονται στην Υπηρεσία. α) Υπερσύνδεσμοι: Ο Χρήστης και, γενικά, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να δημιουργήσει έναν υπερσύνδεσμο ή μια τεχνική συσκευή σύνδεσης (για παράδειγμα, συνδέσμους) από τον ιστότοπό του στον ιστότοπο theConcept Ταύρου ("Υπερσύνδεσμος"), πρέπει να λάβει γραπτή εξουσιοδότηση από το theConcept Ταύρου. Η δημιουργία του υπερσύνδεσμου δεν συνεπάγεται, σε κάθε περίπτωση, την ύπαρξη οιωνδήποτε σχέσεων μεταξύ του theConcept Ταύρου και του κυρίου του ιστοτόπου ή της ιστοσελίδας, όπου είναι εγκατεστημένος ο Υπερσύνδεσμος, ή την αποδοχή ή έγκριση από το theConcept Ταύρου του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση, το theConcept Ταύρου διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύει ή να καταστήσει άχρηστο, ανά πάσα στιγμή, οιοδήποτε υπερσύνδεσμο στον ιστότοπο του theConcept Ταύρου, ειδικά σε περιπτώσεις παράνομης δραστηριότητας ή περιεχομένου του ιστότοπου που περιλαμβάνει τον υπερσύνδεσμο. β) Συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι: Ο ιστότοπος του theConcept Ταύρου θέτει στη διάθεση του Χρήστη, αποκλειστικά για σκοπούς αναζήτησης και πρόσβασης σε πληροφορίες, περιεχόμενο και υπηρεσίες διαθέσιμες διαδικτυακά, υπερσυνδέσμους ή τεχνικές συσκευές σύνδεσης (για παράδειγμα συνδέσμους) που επιτρέπουν στον Χρήστη να έχει πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους ή πύλες, που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτα μέρη ("Συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι").Το theConcept Ταύρου δεν προσφέρει ούτε εμπορεύεται, μόνη της ή μέσω τρίτων μερών, πληροφορίες, περιεχόμενα και υπηρεσίες που διατίθενται σε συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους, ούτε εγκρίνει, εποπτεύει ή ελέγχει με οιονδήποτε τρόπο τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες και οιοδήποτε υλικό οιασδήποτε φύσης που υπάρχει σε αυτούς. Ο Χρήστης αναλαμβάνει αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για την πλοήγηση σε αυτούς.

Προσωπικά Δεδομένα: Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των Χρηστών περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Οι Χρήστες οφείλουν να διαβάζουν την Πολιτική Απορρήτου πριν κάνουν χρήση του ιστότοπου, προκειμένου να είναι ενήμεροι αναφορικά με την συλλογή και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων, την περίοδο τήρησης αυτών, τα δικαιώματά τους και λοιπές σημαντικές πληροφορίες.

Γενικές Διατάξεις: Η μη άσκηση ή η μη εμπρόθεσμη ή μερική άσκηση οιουδήποτε δικαιώματος που έχει το theConcept Ταύρου δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας ή οιασδήποτε εφαρμοστέας διάταξης δεν συνεπάγεται την παραίτηση από το δικαίωμα αυτό ή την παρεμπόδιση της μεταγενέστερης άσκησής του και δεν μπορεί να θεωρηθεί μέσο απόδειξης καθυστέρησης ή ανανέωσης. Η παρούσα Συμφωνία είναι η πλήρης σύμβαση μεταξύ του Χρήστη και του  theConcept Ταύρου όσον αφορά στα θέματα που διέπει.

Μεταβολές στους όρους χρήσης: Οι παρόντες Όροι Χρήσης δύνανται να επικαιροποιούνται, ανά πάσα στιγμή, από το theConcept Ταύρου, όποτε κρίνεται απαραίτητο ή επιθυμητό, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους Χρήστες, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νομικές απαιτήσεις ή τις λειτουργικές αλλαγές. Ο Χρήστης θα έχει πάντοτε πρόσβαση στους ισχύοντες όρους χρήσης διαδικτυακά. Το παρόν έγγραφο θα είναι πάντα διαθέσιμο στο διαδίκτυο και μπορείτε να το συμβουλεύεστε ελεύθερα, να το αποθηκεύετε ή να το εκτυπώνετε, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς να είστε εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο. Η μεταγενέστερη πρόσβαση και η χρήση του ιστοτόπου από τον Χρήστη θα θεωρείται ως σαφής ένδειξη ότι έχει διαβάσει, αποδεχθεί και κατανοήσει τους τροποποιημένους Όρους και Προϋποθέσεις.

Μερική Ακυρότητα: Συνολική ή μερική ακυρότητα οιασδήποτε από τις ρήτρες των παρόντων Γενικών Προϋποθέσεων δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων, οι οποίες θα παραμένουν σε ισχύ, εκτός εάν ένα επηρεαζόμενο μέρος αποδείξει ότι από το σκοπό που επεδίωκαν τα μέρη συνάγεται ότι δεν θα είχαν υπογράψει τη συμφωνία χωρίς το άκυρο μέρος.

Εφαρμοστέο Δίκαιο/Δικαιοδοσία: Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Τελικές ΔιατάξειςΌλοι όσοι επιθυμούν να αγοράσουν σε αυτόν τον δικτυακό τόπο δηλώνουν ότι βρίσκονται σε κατάλληλη ηλικία και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα για τον εν λόγω σκοπό. Για οιαδήποτε αγορά πραγματοποιείται σε αυτόν το δικτυακό τόπο, ο Χρήστης θεωρείται ότι έχει πλήρη γνώση και ότι έχει αποδεχθεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εάν οποιοσδήποτε Χρήστης έχει οιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τους παρόντες Γενικούς Όρους ή οιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με το δικτυακό τόπο του theConcept Ταύρου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail.

 

 

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TOY theConcept Ταύρου ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

© 2019 by theConcept Tavros

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now