Price

List

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

Το Discover by Iro Akrividi λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό, εξειδικευμένο και ευχάριστο, προσφέροντας λύσεις από τη μοναδικότητα και τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Δεν αποτελεί έναν ελεύθερο χώρο εκγύμνασης, αφού η  προπονητική φιλοσοφία του έγκειται σε δομημένα προγράμματα ομαδικών μαθημάτων υπό την επιτήρηση και καθοδήγηση πιστοποιημένων, εξουσιοδοτημένων και έμπειρων γυμναστών.

Το theConcept Ταύρου δεν δεσμεύει με μακροπρόθεσμες συνδρομές τα μέλη του, αφού η συνδρομή είναι αποκλειστικά μηνιαία.

Με σκοπό την εξειδικευμένη προσέγγιση των αναγκών κάθε ασκούμενου σε προσωπικό επίπεδο, το theConcept Ταύρου διαθέτει τα εξής τρία διαφορετικά πακέτα και υπηρεσίες:

1. ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΣΟ: 5€

Αφορά ασκούμενους με άστατο επαγγελματικό και οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο δεν τους επιτρέπει να προγραμματίσουν σε εβδομαδιαία βάση την προπονητική τους. Σώμα και μυαλό πιέζονται από την δυναμική καθημερινότητα διαρκώς και η ανάγκη για εκτόνωση είναι απαραίτητη. Η λύση είναι να αφιερώσει κανείς κάποιες ώρες στον εαυτό του, αναζητώντας τις πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Με το ημερήσιο πάσο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε όποια και όσα προγράμματα ομαδικής άσκησης διατίθενται εκείνη την ημέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

*Απαιτείται προκράτηση θέσης. Δίδεται αυστηρά προτεραιότητα.

*Δεν περιλαμβάνει: Τμήματα Ολιγομελούς Προπονητικής, Ειδικά Προγράμματα και Παιδικά Εφηβικά Προγράμματα.

2. ΒΑΣΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 50€

Στις μέρες μας, όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο φροντίδας στους εαυτούς μας και την άσκηση, προκειμένου να είμαστε σωματικά και ψυχικά υγιείς. Πρέπει να αναζητούμε κάτι διαφορετικό, πέρα από τις παραδοσιακές, βαρετές και μονότονες μορφές εκγύμνασης, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Η Βασική Μηνιαία Συνδρομή, της διαφορετικότητας και της αέναης εξέλιξης είναι η ευκαιρία να ζήσει κανείς την μοναδική εμπειρία theConcept. Με την μεγαλύτερη και εγκυρότερη γκάμα προγραμμάτων ομαδικής άσκησης κάθε ασκούμενος έχει πλέον την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση, στην υγεία και την ψυχική ευεξία που χαρίζει το μοναδικό αγαθό της φυσικής αγωγής. Περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα ομαδικής άσκησης του διαμορφωμένου προγράμματος για έναν ολόκληρο μήνα.

*Απαιτείται προκράτηση θέσης. Προβάδισμα κρατήσεων πέντε ημερών συνολικά.

*Ισχύουν τα προβλεπόμενα της παραγράφου viii. του Κανονισμού Λειτουργίας του theConcept Ταύρου.

*Δεν περιλαμβάνει: Ειδικά Προγράμματα και Παιδικά Εφηβικά Προγράμματα.

 

 

Αφού κανείς εξοικοιωθεί τα προσφερόμενα προγράμματα και μπει σε ρυθμούς προγράμματος, κατόπιν της Βασική Μηνιαιάς Συνδρομής έχει την επιλογή να επιλέξει από τα κάτοθι πακέτα επισκέψεων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Δεύτερος μήνας συνεχόμενης έγκαιρης* ανανέωσης Βασικής Μηνιαίας Συνδρομής: 45€

Τρίτος και πλέον μήνας συνεχόμενης έγκαιρης* ανανέωσης Βασικής Μηνιαίας Συνδρομής: 35€

*Κάθε μέλος προκειμένου να επωφελείται από τους όρους και τις τιμές της ανταποδοτικής έκπτωσης θα πρέπει να προβαίνει σε έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής. Έγκαιρη θεωρείται κάθε ανανέωση της συνδρομής η οποία ολοκληρώνεται με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού συνδρομής πριν από την λήξη της τρέχουσας συνδρομής. Κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμα κατά την αγορά μηνιαίας συνδρομής με ανταποδοτική έκπτωση να διακόψει/παγώσει την έναρξη αυτής για διάστημα μέχρι τριών (3) μηνών συναπτά ή μεμονωμένα ανά έτος, διατηρώντας έτσι τα προνόμια της προσφοράς.

 

Μετάβαση μεταξύ συνδρομών:

Μετάβαση από την Βασική Μηνιαία Συνδρομή στην Μηνιαία Συνδρομή Επιλογής γίνεται χωρίς κανένα περιορισμό μετά το πέρας της Βασική Μηνιαίας Συνδρομής. Ωστόσο, εάν το μέλος επιθυμεί να διατηρήσει τυχόν προνόμια προκύπτοντα από το σύστημα ανταποδοτικής έκπτωσης, ώστε κάποια στιγμή να μεταβεί από την Μηνιαία Συνδρομή Επιλογής στην Βασική Μηνιαία Συνδρομή, οφείλει να συνεχίσει αδιάλειπτα την έγκαιρη* ανανέωση της συνδρομής του.

Μετάβαση από την Μηνιαία Συνδρομή Επιλογής στην Βασική Μηνιαία Συνδρομή γίνεται χωρίς να προσμετρώνται στο σύστημα ανταποδοτικής έκπτωσης τυχόν προηγούμενοι μήνες.

Μετάβαση από την Τρίμηνη Συνδρομή στην Βασική Μηνιαία Συνδρομή γίνεται προσμετρώντας στο σύστημα ανταποδοτικής έκπτωσης τους τρεις ή και πλέον προηγούμενους μήνες, πάντα με την επιφύλαξη του όρου *έγκαιρα (βλ. παραπάνω).

   ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ρωτήστε στην υποδοχή

   

   

   ΠΑΙΔΙΚΑ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ρωτήστε στην υποδοχή

 

Ελάτε να Ανακαλύψουμε μαζί τα όρια μας, σε κάθε σας επίσκεψη!

Οι τιμές πεπιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

© 2020 Discover My Great Good Place - by Iro Akrividi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now